Share

WORKSHOP STILLEVEN

Een intensieve duik in de wereld van het stilleven.

Het stilleven is een van de bekend genres binnen de schilderkunst. Wie kent niet de verstillende schoonheid van enkele objecten, verfijnd verlicht waardoor een eenvoudig blik of bord ineens een dramatisch verhaal wordt. In deze workshop nemen we een duik in de verschillende facetten van het stilleven. We kijken naar de geschiedenis, hoe het stilleven zich heeft ontwikkeld tot het bijna iconische genre dat het nu heeft binnen de schilderkunst. Vanuit een onderzoekend begin leer je opnieuw te kijken, compositie en kijkpunt bepalen, onderwerpen opstellen en daarbij ontdekken hoe alles zich tot elkaar verhoud. We gaan kijken hoe de compositie vanuit het vlak als uitgangspunt genomen kan worden en leren bepaalde opstellingen herkennen in vorm, ritme en patronen.
Drie goed verzorgde lesdagen vol bruikbare informatie dat onder professionele begeleiding aan je wordt voorgelegd. Gedurende de workshop wordt er verteld, voorgedaan, maar natuurlijk ga je zelf aan de slag om alles wat je leert in de praktijk uit te proberen en uiteindelijk een prachtig stilleven opzetten en schilderen.

EXTRA INFORMATIE:

Deze workshop duurt ongeveer 3 tot 4 uur.
Het is mogelijk om deze workshop uit te breiden tot een driedaagse workshops.
Neem voor meer informatie contact op met Studio Iskander.

KOSTEN:

De kosten voor deze workshop zijn afhankelijk van de wensen en gekozen tijdsduur. Voor een passende offerte neemt u vrijblijvend contact op.
De kosten zijn inclusief materiaal, koffie/thee en een eenvoudig schilderdoek.
Het is mogelijk om een heerlijke, goed verzorgde lunch te reserveren. U kunt hierbij denken aan variatie van heerlijke broodjes, op Middellandse zeegebied georiënteerde belegsoorten, wijn, frisdranken en meer.
Voor een lunch wordt € 15,00 p.p. gerekend.

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE