Share

WORKSHOPS & EVENTS

DE MOGELIJKE WORKSHOPS


Schildercursus Arnhem bied verschillende workshops aan, die zich uitstekend lenen voor een evenement, een activiteit of een bijeenkomst van vrienden, collega's of familie. Wilt u samen in een gezellige en ontspannen sfeer kennismaken met het schilderproces? Of wellicht met een groep heerlijk naar buiten voor een workshop Plein Air? het kan bij Studio Iskander - Schildercursus Arnhem.
Het Atelier geeft ruimte aan 6 tot 8 deelnemers, afhankelijk van de workshop en wensen. heeft u meer deelnemers? Geen probleem. Wij gaan graag samen met u kijken naar een alternatief. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.
Hieronder vindt u het overzicht van de workshops. Bij alle workshops is het in principe mogelijk om de inhoud naar wens aan te passen. Wij horen graag wat u zoekt of wenst en helpen u graag verder.

Het atelier ligt in het vernieuwde deel van de wijk Presikhaaf, is goed bereikbaar, gratis parkeermogelijkheden en op de begane grond. Het atelier geeft ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Heeft u meer deelnemers? Geen probleem. Graag kijken wij samen met u naar een passende oplossing.
Voor een workshop is het tevens mogelijk om een heerlijke, goed verzorgde lunch te reserveren. U kunt hierbij denken aan variatie van heerlijke broodjes, op Middellandse zeegebied georiënteerde belegsoorten, wijn, frisdranken en meer.
Voor een lunch wordt € 15,00 p.p. gerekend.

* Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn HIER in te zien.