workshops & evenementen

Schildercursus Arnhem bied verschillende workshops aan die zich uitstekend lenen voor een evenement, een activiteit of bijeenkomst van vrienden of familie? Wilt u samen met uw collega's in een gezellig en ontspannen sfeer creatief bezig zijn? Of wilt u graag met uw groep naar buiten voor een workshop Plein-Air? Het kan bij Schildercursus Arnhem. Het atelier geeft ruimte aan 6 tot 8 deelnemers afhankelijk van de workshop en wensen. Heeft u meer deelnemers? Geen nood. We gaan graag samen met u kijken naar alternatieve oplossingen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.
Hieronder vindt u het overzicht van de workshops. Bij alle workshops is het in principe mogelijk om de inhoud naar wens aan te passen. Laat weten wat u zoekt en we helpen u graag verder.

Workshop stilleven

TREED BINNEN IN DE VERRASSENDE WERELD VAN HET VERSTILDE LEVEN.

Het stilleven kent u vast wel als het bekende genre binnen de schilderkunst. Maar wist u dat het stilleven veel meer is dan het naschilderen van voorwerpen op een tafel?

Workshop portret

DE WORKSHOP WAAR JE THUIS WORDT GEBRACHT IN HET PORTRET.

Dit is de meest succesvolste workshop geworden! Iedereen die deze workshop doet gaat, zichzelf verbazend, naar huis met een prachtig portret!

Workshop plein-air

MET EEN VELDEZEL DE BUITENLUCHT IN OM TE GAAN SCHILDEREN.

Tijdens de zomermaanden zijn er losse workshop dagen waarbij we erop uit trekken. Het buiten schilderen, ook wel plein-air, is een bijzondere ervaring.

de locatie

Het atelier ligt in het vernieuwde deel van de wijk Presikhaaf, is goed bereikbaar, gratis parkeermogelijkheden en op de begane grond. Het atelier geeft ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Heeft u meer deelnemers? Geen probleem. Graag kijken wij samen met u naar een passende oplossing.
Voor een workshop is het tevens mogelijk om een heerlijke, goed verzorgde lunch te reserveren. U kunt hierbij denken aan variatie van heerlijke broodjes, op Middellandse zeegebied georiënteerde belegsoorten, wijn, frisdranken en meer.
Voor een lunch wordt € 15,00 p.p. gerekend.

* Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te lezen.